CAN JAN: LA PROPOSTA GASTRONÒMICA ON GAUDIR DE LA BONA CUINA DE MERCAT

BINISSALEM

L'essència gastronòmica de la cuina illenca i de mercat, enclavada al bell mig de la comarca del Raiguer, a Binissalem, un poble arrelat a la terra a través del seu reconegut vi i la gran relació amb la gastronomia local, aquella que ens explica històries amb cada una de les mossegades del menú diari o de l'opció degustació i a la carta de les nits.

Volem recuperar el plaer de menjar bé. El que omple les taules d'amics i rialles, de famílies els diumenges, de feina i pressa un migdia o de calma amb un arrosset mirant la fesomia de la plaça.

UNA PROPOSTA DIFERENT

L'estació de l'any i el mercat ens ofereixen els ingredients. La tradició ens aporta un receptari que anam revisant i ampliant. I el xef ens regala el punt final de sabor, tot mesclant ingredients i receptari en un format novedós, saborós i per a tohom.

INGREDIENTS en majúscula

Tardor d'esclatasangs, caquis, llampuga, tords i panellets. Hiverns de musclos, cítrics, negrets i quartos embatumats. Primavera d'aladrocs, pollastres, pastanaga morada, xulla de la matança de desembre i gall de Sant Pere. Estiu d'albercocs, sopes d'estiu, gelat d'ametlla, trempó i melicotons.

CAN JAN TAMBÉ ÉS CELEBRACIÓ

El restaurant que associes a moments importants de la vida. El lloc on has quedat per retrobar-te amb l'amic que fa anys que no veus. On es reuneix la família per celebrar un aniversari o un sant. L'estació on gaudeixes Nadal, Sant Jaume o que tornes fer anys. Can Jan és el nexe d'unió de les teves celebracions. I ens agrada bufar espelmes amb tu

A LA PLAÇA O A DINS. TU TRIES ON GAUDIR